Etichete autoadezive

 

Etichete pentru industria alimentară

Produse din diverse materiale (hârtie termică, hârtie semilucioasă și lucioasă, PE, PP, PET etc.), în diverse forme și culori, ele pot fi înnobilate prin tipar serigrafic , aplicare de înscrisuri aurii sau argintii (prin tehnologia de hot sau cold foil), cu diverse tipuri de adezivi: repoziționabili, rezistenți la congelare (- 40 grade), rezistenți la apă si grăsimi, putem produce orice etichetă conform aplicațiilor specifice date de clienții noștrii.

Pentru întrebări sau cereri de ofertă, nu ezitați să ne contactați la adresa : food-labels@seenprint.com 

 

Etichete pentru industria cosmetică

Etichetele produse de noi pentru industria cosmetică , întrunesc toate elementele de înfrumusețare și calitate care trebuie să le aibă, iar materialele sunt alese cu grijă pentru a întruni cele mai exigente cerințe din industria cosmetică.

Pentru întrebări sau cereri de ofertă nu ezitați să ne contactați la adresa : cosmetics-labels@seenprint.com 

 

Etichete pentru industria auto

De la etichete albe utilizate pentru trasabilitate , la etichetele speciale din materiale rezistente în timp și la factori externi duri (nisip, apă, acizi, temperaturi ridicate) cu adezivi speciali ultra-rezistenți, putem furniza orice tip de etichetă pentru industria auto si conexă (etichete pentru baterii, etichete pentru uleiuri etc.).

Pentru întrebări sau cereri de ofertă nu ezitați să ne contactați la adresa : auto-labels@seenprint.com

 

Etichete pentru industria farmaceutică

Exigența cu care ne-am învățat să lucrăm,  ne recomandă pentru acest domeniu, prin calitatea constantă, iar prin sistemul de control 100% pe care îl vom implementa în 2011, garantăm calitatea 100% a tuturor etichetelor livrate către această industrie. De la etichetele simple la cele cu tipar serigrafic pentru scrisul Braile, putem furniza orice etichetă cerută în acest domeniu.

Pentru întrebări sau cereri de ofertă nu ezitați să ne contactați la adresa :  pharma-labels@seenprint.com

 

Etichete pentru industria chimică

De diverse dimensiuni și materiale, etichetele pentru industria chimică rezistă la agenți chimici, iar dacă e necesar, pot fi indepărtate ușor sau greu după cum ne cer clienții. De la aplicări pe butoaie, la aplicări speciale pe recipiente din plastic, pentru uleiuri sau aditivi etichetele noastre sunt cele mai bune dar și cele mai ieftine pe care le puteți găsi.

Pentru întrebări sau cereri de ofertă nu ezitați să ne contactați la adresa :chimical-labels@seenprint.com

 

Etichete de securitate

Având diverse aplicații, de la securizarea unor ambalaje, cutii de produse împotriva unor eventuale deschideri neautorizate , la securizarea și identificarea calității originale a produselor dumneavoastră, vă oferim o gamă largă de materiale destructibile la prima deslipire, cerneluri speciale (vizibile în lumina UV) care să asigure produsului final o securizare ridicată împotriva oricărei situații nedorite de către producător.

Pentru întrebări sau cereri de ofertă nu ezitați să ne contactați la adresa :  security-labels@seenprint.com