Aplicatoare de etichete

Utilizate pentru creșterea vitezei de aplicare a etichetelor, putem furniza aparatură pentru aplicări manuale , semiautomate sau automate a etichetelor pe produse.

Putem furniza:

Dispensere

Este un sistem de dezlipire automata a etichetei de pe suport , extrem de util in procesul de aplicare manuala a etichetelor. Exista versiuni atat pentru etichete albe/colorate cat si pentru etichete transparente.De asemenea exista si versiuni cu contor care permit contorizarea etichetelor si versiuni cu contor presetat care avertizeaza in momentul atingerii numarului presetat de etichete dezlipite.

Capete de aplicare automate

Sunt destinate aplicării automate de etichete autocolante fiind integrate în liniile de producție. Sunt o soluție rapidă și ieftină pentru linii existente la care se dorește introducerea unei aplicări automate de eticheta autocolantă. Sunt disponibile pentru diverse dimensiuni de etichete și diverse viteze de aplicare.

Sisteme print&apply

Sunt destinate imprimării și aplicării de etichete autocolante pentru diverse aplicații : imprimare și aplicare pe cutii, imprimare și aplicare etichete pe colt, imprimare și aplicare etichete de paleți etc.